100 pelsfarmer politianmeldt!

Tidligere i år bestemte Nettverk for dyrs firhet seg for å se med egne øyne hvordan pelsfarmene ble drevet. Om dyrene led under dårlige forhold og dyremishandling. Resultatet ble sjokkerende.

De tok med seg kamera, målebånd og inspeksjonskjemaer. De reiste rundt i alle 17 fylkene og besøkte pelsfarmene. Det er første gangen det er gjennomført en så omfattende uavhengig undersøkelse av norske pelsfarmer.

De ba ikke om tilaltelse til å undersøke pelsfarmene og kom uanmeldt. Dette for å finne ut hvordan forholdene faktisk er. Resultatene ble at det er på høy tid med en grundig undersøkelse.

- Ingen av oss var forbredt på det som møtte oss på pelsfarmene. Dyr som bokstavelig talt levde i sin egen avføring, for små eller ødelagte bur og manglende beskyttelse mot vær og vind var vanlig. Mange av dyrene hadde mentale atferdsproblemer og alvorlige ubehandlede skader. Øyebetennelser, tannkjøttskader, avbitte kroppsdeler og store åpne sår var bare en liten del av det vi så. Det var forferdelig. Nå må politikerne vise handlekraft! - Sier Sjøhom i Nettverk for dyrs frihet.

Nettverk for dyrs frihet mener at forbud mot pelsdyroppdrett er eneste løsning på problemet. Om Mattilsynet foretar en grundig undersøkelse av alle pelsfarmer vil ikke være tilstrekkelig. Pelsfarmerne driver ulovlig i så utstrakt grad at ingen form for kontroll vil være tilstrekkelig. Undersøkelse viser at pelsdyroppdrett er dyremishandling, selv når forskriftene følges. Sier en annen i Nettverk for dyrs frihet.

Her kan du se filmer og bilder: http://www.forbypels.no/

politikerene vise at de bryr seg!

Én kommentar

mettepiah89

20.des.2011 kl.11:38

E helt enig. I alle disse depattene til politikerne så snakkes det KUN om eldreomsorg ditt eldreomsorg datt og om innvandring meg her og invandring meg der. Ingen ting om dyrevern og dyrs rettigheter. Det e for dårlig!

Skriv en ny kommentar

Dyrenes rettigheter

Dyrenes rettigheter

17, Nord-Aurdal

Vi er tre jenter på 17 og 16 som heter Elisabeth, Live og Maria:) Vi brenner virkelig for dyrenes rettigheter. Denne bloggen kommer til å bli brukt som et middel for å hjelpe dyrene. Det er en signeringskampanje link på siden av bloggen. Gå inn å skriv navnet ditt, det er gratis og kan gjøre en stor forskjell! Legg oss også gjerne til som venn:) Send historier og bilder som du vil ha publisert (med eller uten navn) til: Sidestilling94@hotmail.com eller dere kan lage det som kommenter. På denne siden blir alle som bryr seg hørt!

Kategorier

Arkiv

hits