Hva kan vi gjøre?

Hei!

Dere som har fulgt med på bloggen vår mot dyremishandling har sikkert fått med dere hvor stort problem dette er men det visste dere vel fra før? Når jeg begynner å tenke på alle de dyrene i verden i dag som har det forferdelig, blir slått og sparket bare fordi de "fortjener" det. Det er vel ikke riktig, er det vel??

Så det jeg lurte på er: Hva kan alle vi gjøre for å få folk til å legge merke til protestene? For jeg vet det er mange som bryr seg om dyrene og synes dette er like forferdelig som oss. Så send gjerne inn forslag som kommentarer under dette innlegget eller senere innlegg, det kan også sendes som melding på bloggen eller hvis du ikke har en blogg selv så er det bare å ta kontakt på: sidestilling94@hotmail.com

Vi må gjøre noe mer, for det holder ikke bare at noen få oppretter en blogg og en underskriftskampanje, vi når ikke ut til alle vi vil. Dere kan jo også legge et innlegg mot dyremishandling på bloggen deres, for da blir det spredd rundt til mange lesere.Takk på forhånd!:) 

-Live

2 kommentarer

ceciithewaitress

07.des.2011 kl.22:22

Syntes det er rart vi ikke har dyrepoliti ennå... Vi burde hatt det her i Norge!

Er det noe jeg ikke liker så er det misshandlig, om det er dyr eller mennesker.. Men dyrepoliti syntes jeg burde vært i Norge for lenge siden ! Det er så mange dyr i Norge ( og andre land) som ikke har det bra... Bra det finnes en blogg om dette temaet her! Skal se om jeg får stappet inn et innlegg om det i morgen :)

tubbyworld

07.des.2011 kl.22:45

ENig med ceciithewaitress , burde hatt dyrepoliti foor leeenge siden -.-''

Bloggen deres er kjeempe bra :D Ståå påå !! :))

Jeg har linket til deres blogg, og har skrevet litt, finner den sikkert blant innleggene mine :D

Skriv en ny kommentar

Dyrenes rettigheter

Dyrenes rettigheter

17, Nord-Aurdal

Vi er tre jenter på 17 og 16 som heter Elisabeth, Live og Maria:) Vi brenner virkelig for dyrenes rettigheter. Denne bloggen kommer til å bli brukt som et middel for å hjelpe dyrene. Det er en signeringskampanje link på siden av bloggen. Gå inn å skriv navnet ditt, det er gratis og kan gjøre en stor forskjell! Legg oss også gjerne til som venn:) Send historier og bilder som du vil ha publisert (med eller uten navn) til: Sidestilling94@hotmail.com eller dere kan lage det som kommenter. På denne siden blir alle som bryr seg hørt!

Kategorier

Arkiv

hits