Vis at du bryr deg- signer her

Vi har laget en underskriftskampanje, den startet idag så vi har ikke fått med så mange enda. Vis at du bryr deg å gå inn og signer. Du trenger ikke å vise e-post hvis du ikke vil det, bare navnet ditt kan være med på å hjelpe dyrene. Det koster deg ingeting!

http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=3620

Denne linken vil alltid være på siden av bloggen så folk kan gå inn å skrive under.

Denne bloggen er ikke bare for oss, den er for alle dere! Skriv historier dere vet om/ har opplevd som kommentar eller dere kan sende det til : Sidestilling94@hotmail.com. Da vil vi publisere, vi trenger heller ikke ta med noe navn, bare vis at DU bryr deg!

- Maria

Én kommentar

Janne Smenes

15.nov.2011 kl.03:26

Ikke noe problem å signere på dette i alle fall!:)

Skriv en ny kommentar

Dyrenes rettigheter

Dyrenes rettigheter

17, Nord-Aurdal

Vi er tre jenter på 17 og 16 som heter Elisabeth, Live og Maria:) Vi brenner virkelig for dyrenes rettigheter. Denne bloggen kommer til å bli brukt som et middel for å hjelpe dyrene. Det er en signeringskampanje link på siden av bloggen. Gå inn å skriv navnet ditt, det er gratis og kan gjøre en stor forskjell! Legg oss også gjerne til som venn:) Send historier og bilder som du vil ha publisert (med eller uten navn) til: Sidestilling94@hotmail.com eller dere kan lage det som kommenter. På denne siden blir alle som bryr seg hørt!

Kategorier

Arkiv

hits